Keiharde thriller van Netflix trekt de aandacht: direct in de top 10

Keiharde thriller van Netflix trekt de aandacht: direct in de top 10

De Zuid-Koreaanse film Officer Black Belt maakt indruk en staat nu in de Netflix Top 10.

Zuid-Korea blijft een van de belangrijkste landen als het gaat om Netflix Originals. Er verschijnen namelijk heel wat films en series uit dat land op de streamingdienst. Nu vraagt Officer Black Belt de aandacht. De Netflix Original staat nu in de Netflix Top 10.

Officer Black Belt alias Mudosilmugwan is geregisseerd door Jason Kim en Netflix omschrijft de film met woorden als "Spannend, Meeslepend" en "Actiecomedy". De hoofdrollen in de film zijn voor Kim Woo-bin en Kim Sung-kyun.

Redelijk ontvangen
Het cijfer op IMDb staat op het moment van schrijven op een prima 7,0 na bijna duizend stemmen. Op Rotten Tomatoes zijn er drie recensies te vinden, waarvan twee 'fresh' en een 'rotten'.

"De actie weet nooit echt te verrassen of iets anders te doen van de bekende aanpak, maar de film is zich hiervan bewust en het resultaat is meer dan vermakelijk," schrijft James Marsh van South China Morning Post.

Nu op Netflix
Wil je Officer Black Belt graag zien? Je vindt de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Een getalenteerde, sociaal betrokken vechtsporter begint als begeleider van een reclasseringswerker om misdaad te bestrijden en te voorkomen.

Ook interessant
'Officer Black Belt': een vermakelijke Koreaanse actiekomedie
Lee Jung-do wil doen waar hij gelukkig van wordt. In de openingsscène van Officer Black Belt blijken dat twee dingen te zijn: vechtsport en afspreken met zijn vrienden. Beide blijken.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair