Dit kleinkind van Jack Nicholson heb je misschien niet opgemerkt in de thriller 'Us'

Dit kleinkind van Jack Nicholson heb je misschien niet opgemerkt in de thriller 'Us'

Jack Nicholsons kleinzoon Duke bouwt aan een succesvolle carrière in de filmindustrie

Jack Nicholson heeft flink wat klassiekers op zijn naam als Chinatown, The Shining, Prizzi's Honor, Batman en A Few Good Men. Hij zit al zestig jaar stevig verankerd in Hollywood en is nu 87 jaar.

Jack Nicholson heeft 6 kinderen verdeeld over 5 vrouwen en is niet echt een trouwe en vaderlijke gezinsman. Hierdoor valt het niet op dat sommige van zijn kinderen en kleinkinderen ook actief zijn in de filmindustrie.

Familie in filmland
Zo is zijn kleinzoon Duke Nicholson al in verschillende series en films als Crisis, The Deputy en Us te zien. Us, de social horror thriller van Jordan Peele uit 2019, werd erg goed ontvangen. Jordan maakte ook andere unieke films als Nope en Get Out.

Destijds vertelde Jordan Peele helemaal niet te weten een kleinkind van Jack Nicholson gecast te hebben. Duke kreeg de rol omdat hij de perfecte persoon voor Danny/Tony bleek te zijn. Hij speelde op straat een spelletje. Gek genoeg zei Jordan hem zich te gedragen als barman Lloyd van The Shining.

Niet op de hoogte
Ja, inderdaad: de film van Jack Nicholson zonder dat Jordan van die familieband afwist, zoals hier bij IMDB te lezen is. Foto's van Duke Nicholson staan hier in het artikel van People. Een glimp van Duke Nicholson krijg je in de YouTube-video van Louis Vuitton.



NieuwsFilm

meest populair