Katja Schuurman frist je geheugen op met een foto van haar 'Jessica': "Wie had dat gedacht?"

Katja Schuurman frist je geheugen op met een foto van haar 'Jessica': "Wie had dat gedacht?"

De actrice zien we over een tijdje weer als Jessica Harmsen in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Katja Schuurman keerde even geleden al terug naar Costa! en binnenkort is ze ook weer te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. Om je geheugen op te frissen, deelde ze een foto van haar personages Jessica, van zo'n 25 jaar geleden.

In gesprek met De Telegraaf zegt Katja het volgende "Het plan was dat het dan straks op televisie zou komen en iedereen ineens verrast zou zijn door mijn terugkeer."

Weer GTST
"Ik vond het wel echt geestig wat ik in het script las," aldus de nu 49-jarige Katja. "Ik was 25 jaar geleden voor het laatst te zien, wegrijdend achter op de motor van Julian, gespeeld door Cas Jansen. Hoe ik precies terugkeer, blijft nog even een geheim."

"Deze komt weer naar Meerdijk! Wie had dat gedacht? (Ik niet)" schijft Katja vandaag op Instagram, met de hashtags #jessica #gtst #goedetijdenslechtetijden #tripdownmemorylane #90s"

Jonge Jessica
Op Instagram deelt Katja ook een foto van zichzelf als Jessica Harmsen. En dat is voor de fans uiteraard exact hoe we ons de jonge Katja/Jessica herinneren.



Ook interessant
Katja Schuurman deelt exclusieve behind-the-scenes beelden van haar nieuwste nachtmode
Een aantal dagen geleden kwam Katja Schuurman al voorbij met spectaculaire foto's van haar nieuwste project. Ze verscheen.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair