Kate Winslet onthult hoe de liefdesscènes met Idris Elba verliepen: "Jaloerse vriendinnen"

Kate Winslet onthult hoe de liefdesscènes met Idris Elba verliepen: "Jaloerse vriendinnen"

Kate Winslet en Idris Elba onthullen ongemakken bij het filmen van liefdesscènes in "The Mountain Between Us".

Een seksscène filmen is helemaal niet zo fijn als het lijkt. Voor de kijkers thuis legden Kate Winslet en Idris Elba uit hoe die romantische scènes in The Mountain Between Us hen vergingen.

Die film uit 2017 gaat over het overleven in de kou na een vliegtuigongeluk in de bergen. In de video hier bij Eonline vertelde Idris Elba: "Een goede chemie was belangrijk, maar eigenlijk doken we er meteen in. Je moet het gewoon doen en vertrouwen hebben in de crew en de regisseur."

Filmen van liefdesscènes
Idris zei ook: "Bij het filmen van een liefdesscène moet je je partner vertrouwen en respecteren. Je moet je comfortabel voelen en daar is Kate heel goed in. Voor mij voelde zo'n intieme scène vreemd aan, want ik heb er niet veel gedaan tot nu."

Kate zei eerlijk: "Ik heb zoveel intieme scènes gespeeld. Voor regisseur Hany Abu-Assad was het de eerste keer. Dus op een gegeven moment zei ik: 'We gaan het zo doen: eerst filmen we het geheel en daarna doen we die details'."

Intimiteit zat wel goed
Op aandringen van Idris grapte Kate dat de intimiteit geweldig was, maar daarna zei ze: "Een intieme scène is ongemakkelijk en je bent nerveus. En dan heb je Hany die heel plastisch zegt: 'Pak haar, grijp haar goed vast. Ik wil die afdruk zien'."


Kate Winslet besloot tot grote verlegenheid van Idris met: "Al mijn vriendinnen zijn zo jaloers. Echt jaloerse vriendinnen. Ze vragen hoe het was om dat personage te zoenen. Ik zei dat de lippen van Idris zo heerlijk aanvoelen." Idris en Kate vertellen meer over hun extreme omstandigheden in de YouTube-video van Made in Hollywood TV.

Ook interessant
Deze actrice leefde zich te goed in in intieme scène: "Nooit meer, het was zo gênant"
In Wilson heeft Judy Greer een seksscène met Woody Harrelson. Het ziet er allemaal vloeiend uit. Maar niets is... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair