3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Speak No Evil (2022)
Regie: Christian Tafdrup | Cast: Fedja van Huêt, Karina Smulders, Sidsel Siem Koch, e.a. | Te zien op: CineMember / Film1
Op vakantie in Toscane raken de Deense Björn en Louise bevriend met de Nederlanders Patrick en Karin. Het klinkt zelfs zo goed dat ze besluiten om elkaar na de vakantie nog een keer op te zoeken. De reünie vindt plaats in Nederland. Daar merken Björn en Louise al snel dat Patrick en Karin anders zijn dan gedacht. Ze blijken in een benarde situatie te zijn beland die alleen maar verder escaleert.



Taxi Driver (1976)
Regie: Martin Scorsese | Cast: Robert De Niro, Jodie Foster, Cybill Shepherd, e.a. | Te zien op: Prime Video
De eenzame Vietnamveteraan Travis Bickle kan vaak niet slapen en werkt daarom 's nachts als taxichauffeur in New York City. Vanuit zijn auto ziet hij hoe de stad steeds verder aan het verloederen is. Bickle begint zich daar steeds meer aan te ergeren. Op een gegeven moment heeft hij er genoeg van en komt hij in actie, met alle gevolgen van dien.



Zodiac (2007)
Regie: David Fincher | Cast: Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo, Robert Downey Jr., e.a. | Te zien op: Prime Video
In de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw wordt San Francisco opgeschrikt door de moordpartijen van een seriemoordenaar die zichzelf Zodiac noemt. Met zijn cryptische en treiterende raadsels en brieven weet hij een journalist, cartoonist en rechercheur jarenlang bezig te houden. Zij zetten alles op het spel om de dader te vinden, met alle gevolgen van dien.



NieuwsFilm

meest populair