3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

De Terugreis (2024)
Regie: Jelle de Jonge | Cast: Martin van Waardenberg, Leny Breederveld, Janni Goslinga, e.a. | Kijk direct
De nukkige zeventiger Jaap heeft niet veel zin meer om dingen te ondernemen. Zijn dementerende vrouw Maartje, met wie hij al zo'n vijftig jaar samen is, zit daarentegen nog vol levenslust. Wanneer het stel een brief van een oude vakantievriend uit Spanje ontvangt, laat Jaap zich overhalen om nog één laatste autoreis te ondernemen.



The Mask of Zorro (1998)
Regie: Martin Campbell | Cast: Antonio Banderas, Anthony Hopkins, Catherine Zeta-Jones, e.a. | Kijk direct
Don Diego De La Vega verrichtte twintig jaar geleden zijn laatste heldendaad als de gemaskerde Zorro. De onderdrukking van het Mexicaanse volk duurt echter voort en daarom wil De La Vega een opvolger vinden. Hij neemt Alejandro Murietta, een struikrover met een mysterieus verleden, onder zijn hoede als nieuwe Zorro. Samen strijden ze voor de vrijheid van hun volk.



Meet the Parents (2000)
Regie: Jay Roach | Cast: Ben Stiller, Robert De Niro, Teri Polo, e.a. | Kijk direct
Gaylord Focker heeft zijn naam niet echt mee. Hij staat op het punt om voor het eerst zijn schoonouders te ontmoeten. Hij maakt geen al te beste indruk en probeert zich met allerlei leugentjes beter voor te doen dan hij is. Helaas voor hem werkt pa Jack, nogal een irritante kerel, als CIA-expert. Focker werkt zich steeds verder in de nesten en het bezoek loopt uit op een ware nachtmerrie.



NieuwsFilm

meest populair