Tom Holland (Spider-Man) en Austin Butler (Dune: Part Two) gaan broers spelen

Tom Holland (Spider-Man) en Austin Butler (Dune: Part Two) gaan broers spelen

Er wordt nog gezocht naar een regisseur voor de nieuwe dramafilm American Speed.

Tom Holland (Spider-Man: No Way Home) en de Oscar-genomineerde Austin Butler (Dune: Part Two) gaan drugssmokkelaars/broers spelen in de nieuwe dramafilm American Speed.

The InSneider bracht het nieuws naar buiten en gaf tevens aan dat megaproducent Charles Roven het project zal produceren.

Grote namen = grote regisseur?
Hoewel het project aan studio's wordt aangeboden met de twee grote acteurs als hoofdrolspelers, is er nog geen regisseur of scenarist aangekondigd.

Het is vreemd dat er geen regisseur wordt genoemd, maar naar verluidt zou Amazon al interesse hebben getoond. Warner Bros. en Paramount waren minder enthousiast.

Interessant verhaal
De film zal het waargebeurde verhaal vertellen van de Texaanse broers Don, Dale en Bill Whittington, die alle drie autocoureurs waren. Don en Bill reden beiden mee in Le Mans en de Indy 500.



Ze waren echter ook onderdeel van het International Motor Sports Association-schandaal waarin in de jaren '80 coureurs hun race-activiteiten financierden door drugs te smokkelen.

Drugssmokkelende coureurs
In dit geval smokkelden de broers marihuana uit Colombia. Twee van hen, die gespeeld worden door Butler en Holland, werden gearresteerd.



Butler is momenteel bezig met de opnames van Darren Aronofsky's Caught Stealing. Holland staat momenteel op het toneel in Romeo and Juliet en heeft Spider-Man 4 en Uncharted 2 in het verschiet.

NieuwsFilm

meest populair