Robert De Niro weet wat hij op zijn grafsteen wil en onthult heftige details

Robert De Niro weet wat hij op zijn grafsteen wil en onthult heftige details

Robert De Niro reflecteert op zijn carrière, vaderschap en deelt onthullingen over zijn privéleven in een interview.

De legendarische Robert De Niro is al 81 jaar en weet dat zijn tijd aan het opraken is. Nou is hij altijd ongezouten in zijn mening, maar onlangs onthulde hij heftige details over zijn privéleven.

De ster ging in op zijn ouderschap en zijn overlijden. Hij zal een enorme filmrepertoire nalaten aan de wereld met klassiekers als Taxi Driver, Heat en The Godfather. Daar mag hij ook de nieuwe Killers of the Flower Moon bij rekenen.

Enorme nalatenschap
Hij heeft een enorm vermogen van 500 miljoen Amerikaanse dollar te verdelen onder zijn enorme hoeveelheid kinderen. Hij heeft 7 kinderen. De oudste is 53 jaar en de jongste net 1 jaar oud.

Als hem hier in gesprek voor Who's Talking to Chris Wallace gevraagd wordt wat hij vindt van hemzelf als vader, vertelde hij: "Ik doe mijn best. Ik ga dat op mijn grafsteen plaatsen: Ik heb mijn best gedaan. Ik was druk aan het werk, maar ik hou van mijn kinderen."

Druk bezette vader
Hij vervolgde met het ontroerende: "Daar dacht ik laatst aan. Ik zou ook 'Vergeef me voor alles wat ik heb gedaan' op mijn graf plaatsen. Dat is alles wat ik kan zeggen, want mijn acteercarrière kan in de weg hebben gezeten."



Het interview bij CNN kende meer opzienbarende meningen van Robert De Niro. Zo vergeleek hij Donald Trump met een gangster. Een stukje dat nu viraal gaat, is te zien in de YouTube-video.

NieuwsFilm