Deze actrice leefde zich te goed in in intieme scène: "Nooit meer, het was zo gênant"

Deze actrice leefde zich te goed in in intieme scène: "Nooit meer, het was zo gênant"

Judy Greer ervoer ongemak bij het filmen van een seksscène met Woody Harrelson in Wilson.

In Wilson heeft Judy Greer een seksscène met Woody Harrelson. Het ziet er allemaal vloeiend uit. Maar niets is minder waar.

Veel acteurs vertellen dat een intieme scène heel moeilijk is voor alle betrokken partijen. Vaak is het een verschrikkelijk ongemakkelijke dag op de filmset. Hier in gesprek met People kon Judy dat beamen. Haar stomende scène in die komedie kwam tot stand, nadat ze ernstig in verlegenheid was gebracht.

Ze bleek te enthousiast
Het kwam allemaal omdat Judy besloot zich goed voor te bereiden. Ze hypte zich op voor de repetitie en vertelde haarzelf: "Ik ga niet verlegen doen. Ik ga niet beschaamd doen. Ik ga mij volledig geven, want het is een optreden en zo weet iedereen meteen wat ik zal doen."

Judy vervolgde over het effect van die extreme beleving: "Na de repetitie tipte regisseur Craig Johnson mij met: 'Ik denk niet dat zij er zoveel zin in heeft.' En ik dacht: 'Lieve hemel, nooit meer.' Ik was in verlegenheid gebracht en verstarde helemaal."

Gênant op de filmset
De nu 49-jarige actrice uit Halloween, Planet of the Apes en Ant-Man vertelde hoe zij met die kritiek omging: "Het was zo gênant. Ik heb het Woody nooit verteld. Ik deed net alsof er niets gebeurd was." In de YouTube-video van Searchlight Pictures is de trailer van de komedie te zien.



NieuwsFilm