Sharon Stone (66) doet het gewoon en showt haar afgetrainde lichaam: "Gedaan voor Nobody 2"

Sharon Stone (66) doet het gewoon en showt haar afgetrainde lichaam: "Gedaan voor Nobody 2"

66 jaar en Sharon Stone wandelt uit het zwembad alsof ze 26 is.

Actrice Sharon Stone was vooral in de jaren 90 een enorm grote naam, door rollen in films als Basic Instinct, Casino, Total Recall en The Mighty. Binnenkort heeft ze weer een mooie rol te pakken, in Nobody 2.

In het vervolg op Nobody uit 2021 speelt de 66-jarige Sharon een rol die nog onbekend is, naast namen als Bob Odenkirk, Connie Nielsen, Christopher Lloyd en Colin Hanks. De film staat gepland voor 15 augustus 2025.

Workout
Zoals wel vaker ondergaan acteurs een flinke workout voordat ze in een actiefilm gaan spelen. Sharon moest ook aan de bak. Aan haar vier miljoen volgers liet ze het resultaat op haar Instagram zien.

"Zojuist mijn laatste training afgerond met coach Kristine Marie voordat ik Nobody 2 ga filmen met Bob Odenkirk. Enorm opgewonden," aldus Sharon bij de beelden.

Toekomst
Dit jaar was de actrice al te zien in de film What About Love met Andy Garcia. De 30 miljoen kostende film bleek een flinke flop. Ze werkt op dit moment ook aan de videoclip Julien Doré feat. Sharon Stone: Paroles Paroles.

Wil je de beelden van de afgetrainde Sharon Stone zien? Je vindt deze nu hier op haar Instagram.

Ook interessant
De moeder van Jenna Ortega is minstens zo knap als haar dochter
Jenna Ortega is een opvallende verschijning in Hollywood - en dat komt natuurlijk ergens vandaan. Te zien aan het Instagram-account van haar moeder... [Lees verder]

NieuwsFilm