Geweldige update voor 'Constantine 2' met Keanu Reeves

Geweldige update voor 'Constantine 2' met Keanu Reeves

Producent Lorenzo di Bonaventure heeft een mooie, hoopvolle update voor ons.

Goed nieuws voor fans van Constantine: een van de producenten van het eerste en het nog te maken tweede deel heeft laten weten dat het script af is.

Een mooie ontwikkeling dus, maar producent Lorenzo di Bonaventura laat wel weten dat hij bang is om het script te lezen, omdat de kans bestaat dat hij te hoge verwachtingen heeft.

Als dat maar goed gaat
Di Bonaventura werd door ComicBook naar de status van Constantine 2 gevraagd, waarna hij het volgende onthulde:

"Dat script zit momenteel in mijn mailbox. Ik ben grappig genoeg bang om het te lezen. Ik wil zo graag dat het een geweldig script is. Ik lees het waarschijnlijk ergens in de komende dagen als ik in het vliegtuiig zit."

Waar een wil is
Er wordt al jaren gesproken over een vervolg op de cultklassieker uit 2005. Keanu Reeves, Rachel Weisz, Tilda Swinton en regisseur Francis Lawrence hebben allen aangegeven te willen terugkeren, maar tot dusver is het nog niet gelukt om een sequel te maken.



Gezien Constantine nu nog in de scriptfase is, is het nog maar de vraag of de film onderdeel zal uitmaken van James Gunns nieuwe DC Universe.

Elseworlds
Waarschijnlijker is dat de films een zogenaamde Elseworlds-productie wordt, net als het geval is bij The Batman: Part II en Joker: Folie a Deux.



De eerste Constantine kun je momenteel huren via Pathé Thuis.

NieuwsFilm