De moeder van Jenna Ortega is minstens zo knap als haar dochter

De moeder van Jenna Ortega is minstens zo knap als haar dochter

Jenna Ortega's succes in Hollywood is mede te danken aan de steun van haar ouders.

Jenna Ortega is een opvallende verschijning in Hollywood - en dat komt natuurlijk ergens vandaan. Te zien aan het Instagram-account van haar moeder zou zij wel eens de schuldige kunnen zijn.

Natalie Ortega is namelijk een erg knappe vrouw, zo niet knapper dan haar beroemde dochter. Als trotse moeder van zes kinderen plaatst ze vaak foto's van haar gezin op social media. Vooral met Jenna zijn mensen verrast om te zien hoeveel zij op elkaar lijken.

Erg trots op kinderen
Natalie en haar man Edward - ze zijn al 25 jaar samen! - begeleiden Jenna graag naar premières en andere belangrijke evenementen. Eigenlijk plaatst Natalie meer over Jenna op haar Instagram, dan Jenna zelf doet. Fans van Jenna vinden dat natuurlijk helemaal geweldig.

Door de inzet van haar ouders kon Jenna al vroeg de filmindustrie in. Jenna weet nog niet hoe haar ouders dat voor elkaar kregen, want hun grote gezin is druk en beide ouders werken fulltime. Zij wonen in Coachella Valley en een rondreis Los Angeles kost zes uur.

Geduld hebben hielp
Maar dat geduld was het waard, want Jenna brak door in Hollywood met The Little Rascals. Daarna volgden meer successen zoals The Fallout, Yes Day, X, Wednesday, Scream V, Scream VI en Miller's Girl. Meer over het gezin Ortega - tot nu is Jenna Ortega de enige die actief is in de filmindustrie - staat hier bij People.




NieuwsFilm