Clint Eastwood is al 94 jaar: Kan zijn nieuwe film wel de moeite waard zijn?

Clint Eastwood is al 94 jaar: Kan zijn nieuwe film wel de moeite waard zijn?

Clint Eastwood, 94, blijft films regisseren en produceert eind 2024 de verwachte "Juror #2".

De naam Clint Eastwood is al sinds de jaren 60 een fenomeen met klassiekers als The Good, the Bad and the Ugly, Dirty Harry en Escape from Alcatraz.

Het bleef niet bij acteren. Sinds de jaren 70 produceert en regisseert de ster ook. Hij is erg succesvol met zo'n 40 juweeltjes als Space Cowboys, Million Dollar Baby, Mystic River, Letters from Iwo Jima, Changeling en Invictus.

Extreem oud geworden
Clint Eastwood werkt op de extreem hoge leeftijd van 94 jaar nog verder aan films die hij in productie heeft staan. Fans wachten gespannen op zijn nieuwe film. Juror #2 zal eind 2024 uitkomen. Zij verwachten opnieuw een fantastische, indringende film zoals Clint die maken kan, ondanks zijn leeftijd.

Sommigen denken dat deze film acteur Nicholas Hoult naar sterrendom zal brengen, omdat dat iets is wat Clint Eastwood doet met zijn wijze van filmen. En zeker omdat American Sniper na het uitbrengen in 2014 ook Bradley Cooper wereldberoemd maakte en de beste omzet had. Clint was toen 84 jaar oud.

Hoogbejaarde genie
Bij een bericht van Discussing Film op Twitter/X komen tweets voorbij van mensen die de hoogbejaarde genie omarmen en niet twijfelen aan zijn intellect. Ze zeggen dat het ongelooflijk is dat een kerel van 94 nog films maakt.



Ook zeggen fans dat zij echt toe zijn aan een portie 'Clint'. Dat gevaar op verslaving treedt beslist op met 60 jaar aan 'Clint'-films die aan de lopende band worden uitgebracht.

NieuwsFilm