Anakin Skywalker geeft het eindelijk toe: "Jij bent de beste Jedi-master"

Anakin Skywalker geeft het eindelijk toe: "Jij bent de beste Jedi-master"

Ewan McGregor geëerd bij Walk of Fame-ceremonie en geprezen door Hayden Christensen.

Gisteren was een bijzondere dag voor Ewan McGregor: Hij werd geëerd voor zijn bijdrage in Hollywood en kreeg ook eindelijk te horen dat hij de beste was.

Het overkwam hem bij de Walk of Fame-ceremonie in Hollywood. Hayden Christensen die Anakin Skywalker speelde in Star Wars Episode II Attack of the Clones en Star Wars Episode III Revenge of the Sith gaf iets belangrijks toe in zijn speech.

De beste Jedi-Master
In het Star Wars-verhaal vertelde Anakin dat hij Obi-Wan haatte. Obi-Wan werd gespeeld door McGregor. Hayden zei, zoals hier bij Entertainment Weekly te lezen is: "Dank je wel voor het zijn van de beste Jedi-master die iemand mag hopen te hebben. Je was er altijd voor mij."

Hayden en Ewan verloren elkaar 20 jaar uit het oog, maar werken weer samen aan de serie Obi-Wan Kenobi bij Disney+. Hayden vervolgde met: "Ik ben zo blij dat ik hier bij je mag zijn. Het is een eer om een lichtzwaard te hanteren met jou en jou mijn vriend te mogen noemen. Dank je wel broeder."

Net een masterclass acteren
Hayden zei ook: "Ewan te zien werken is als een masterclass acteren te volgen. Hoe hij in zijn karakter duikt, is pure magie. Hij speelt niet alleen Obi-Wan, hij is Obi-Wan. En ik hoop meer Obi-Wan te zien, want deze man is Star Wars-goud."



Voor de Star Wars-fans betekenen de woorden van Anakin Skywalker een hoop. De tegel van Ewan McGregor is vlakbij die van Carrie Fisher te vinden. Meer volgt in de YouTube-video van Good Morning America.

NieuwsFilm