De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week op Netflix.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Cocaine Bear (2023)
Regie: Elizabeth Banks | Cast: Keri Russell, Margo Martindale, Ray Liotta, e.a. | Kijk direct
Een crimineel dumpt vanuit een vliegtuigje een hele lading cocaïne in een bosgebied. Een zwarte beer eet vervolgens wat van deze drugs en wordt al snel agressief. Nadat de beer een wandelaar doodt, komt een excentrieke groep van politieagenten, criminelen, toeristen en tieners samen om het beest op te sporen en uit te schakelen.



Tag (2018)
Regie: Jeff Tomsic | Cast: Jeremy Renner, Ed Helms, Jon Hamm, e.a. | Kijk direct
Vijf bevriende veertigers organiseren elk jaar een spelletje tikkertje dat een complete maand duurt. En dat spel spelen ze behoorlijk fanatiek. Dit jaar vindt het spelletje plaats tijdens het huwelijk van een van de vrienden, Jerry, die nog nooit werd getikt. Zijn vrienden denken dat zijn bruiloft hem een makkelijk doelwit maakt, maar dat blijkt toch behoorlijk tegen te vallen.



Edge of Tomorrow (2014)
Regie: Doug Liman | Cast: Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton, e.a. | Kijk direct
De mensheid is in oorlog met buitenaardse wezens. William Cage wordt naar het front gestuurd, waar hij al snel sterft. Dan ontwaakt hij weer. Cage blijkt in een tijdlus te zijn beland. Samen met een supersoldate probeert hij in vele pogingen de aliens te verslaan.



NieuwsFilm