Stephen King-verfilming met terroriserende vampieren: trailer 'Salem's Lot'

Stephen King-verfilming met terroriserende vampieren: trailer 'Salem's Lot'

"Kijk uit wie je binnenlaat," waarschuwt de lugubere officiële trailer.

"Ze vertelden vroeger verhalen over deze plek," en blijkbaar nu nog steeds, want in oktober gaat de nieuwe HBO Max Original-film Salem's Lot exclusief in première op de streamingdienst.

De film werd voor het eerst aangekondigd in 2019 en zou oorspronkelijk in september 2022 in de bioscoop verschijnen, maar werd daarna meerdere keren uitgesteld en verplaatst naar HBO Max.

Terug naar Jerusalem's Lot
Om te vieren dat de film eindelijk het daglicht gaat zien, werd vandaag de eerste officiële trailer van Stephen King-verfilming online geplaatst.

De trailer begint met Ben Mears (Lewis Pullman), een man die naar zijn thuisplaats Jerusalem's Lot terugkeert voor "onderzoek" en in contact komt met Susan Norton (Makenzie Leigh).

Ongewone ervaringen
Hierna zie je de man aan een priester vragen of hij onlangs iets "vreemds heeft gezien", waarop de priester reageert dat "Er mensen zijn geweest die ongewone ervaringen hebben gehad."



Er volgen meerdere fragmenten met een paar van die "ongewone" dingen. Zoals een lijk dat tot leven gewekt en een duivelskind met lichtgevende ogen dat op het raam klopt.

De roman van Stephen King
King's roman uit 1975 volgt het verhaal van succesvolle schrijver Mears die terugkeert naar Jerusalem's Lot, ofwel Salem's Lot om zijn volgende roman te schrijven en ontdekt dat het dorp wordt overgenomen door vampiers.



King noemde de roman zijn favoriet en zei dat hij er een "speciaal koud plekje in zijn hart voor heeft." En gaf onlangs nogmaals zijn goedkeuring voor de verfilming via X.

Vastgebeten
Annabelle Comes Home-schrijver en regisseur Gary Dauberman heeft zich als regisseur vastgebeten in het verhaal en de film is geproduceerd door onder anderen James Wan.

Naast Pullman, spelen ook William Sadler, Pilou Asbæk, Makenzie Leigh, Alfre Woodard, Spencer Treat Clark en John Benjamin Hickey een rol in de horrorfilm.

NieuwsFilm