Compleet onwaarschijnlijke oorlogsfilm op komst: 'Cola Wars'

Compleet onwaarschijnlijke oorlogsfilm op komst: 'Cola Wars'

Zijn de ideeën op in Hollywood? Of kan dit juist een hele toffe film worden?

Judd Apatow (The 40 Year Old Virgin) is ingehuurd als regisseur en Steven Spielberg als producent van de Cola Wars-film die voor Sony Pictures wordt gemaakt.

Eerder dit jaar werd al aangekondigd dat er een film wordt gemaakt over de rivaliteit die in de jaren '80 en '90 heerste tussen Pepsi en Coca-Cola om 's werelds populairste te worden en te blijven.

Hevige concurrentie
De concurrentie tussen The Coca-Cola Company en PepsiCo liep in die jaren hoog op en zorgde voor een hoop uitzinnige marketing-campagnes waarmee ze vochten over de heerschappij over de colawereld.

Uiteindelijk werd de rivaliteit zo hevig dat de strijd tussen de twee bedrijven ook wel bekend kwam te staan als de 'cola wars'.

Achter de schermen
Jason Shuman (Winning Time, Acapulco) en Ben Queen (Cars 2) schrijven het script, dat zich zal richten op wat er achter de schermen van de twee megacorporaties afspeelde.



Spielberg zal de film produceren via zijn productiemaatschappij Amblin Entertainment. Apatow regisseerde voor het laatst The Bubble voor Netflix in 2022.

Coladrinkers gezocht
Naar acteurs die mee zullen spelen in de film wordt nog gezocht, maar met de namen Apatow en Spielberg zullen dit zonder meer bekende namen worden. Het is nog onduidelijk wanneer Cola Wars moet verschijnen.

NieuwsFilm