Foto toont bijna onherkenbare Dustin Hoffman (86): de leeftijd begint écht te tellen

Foto toont bijna onherkenbare Dustin Hoffman (86): de leeftijd begint écht te tellen

Dustin Hoffman, 86, bijna onherkenbaar, verscheen onlangs weer in de schijnwerpers bij Kung Fu Panda 4.

Dustin Hoffman schoot in de jaren 60 naar sterrendom in Hollywood. Hij lijkt stilletjes vertrokken uit de filmindustrie en dat is niet raar - de acteur is al 86 jaar oud.

Dustin begon in eerste instantie niet goed, want elke studie mislukte tot hij hoorde dat hij niet kon mislukken met acteren. Dat klopte. Hij viel op met The Graduate uit 1967 en won een Oscar voor Kramer vs Kramer. Zijn tweede Oscar kwam met Rain Man.

Weer in de aandacht
Dustin Hoffman laat zich nog amper zien. Onlangs stond hij weer in de spotlights toen Kung Fu Panda 4 in première ging. Net als voorgaande keren sprak hij opnieuw het personage Master Shifu in. Hier in dit artikel van People staan mooie foto's van hem met zijn vrouw en twee kleinzonen.

Met zijn vrouw werd hij laatst ook gespot bij het Wimbledon, zoals hier te zien valt bij People. Het echtpaar is al meer dan 40 jaar samen en het is opvallend hoe hard het ouder worden ineens gaat.

Haast onherkenbaar
Zeker als je de foto's van dit jaar vergelijkt met zijn vorige film Into the Labyrinth uit 2019. En zeker als je het interview in de YouTube-video van Rotten Tomatoes ziet. En helemaal vergeleken met de veerkrachtige jongeman uit de jaren 60. Dustin is haast onherkenbaar.



NieuwsFilm