Foto's van bijzonder magere Dave Bautista: "Ik was gewoon dik"

Foto's van bijzonder magere Dave Bautista: "Ik was gewoon dik"

Dave Bautista stelt fans gerust over zijn gewichtsverlies en verklaart zijn nieuwe dieet in interview.

Op social media maken fans zich druk om Dave Bautista. Hij zou zijn gewichtsverlies te ver doorzetten en te veel afvallen. Ook vermoeden mensen dat hij ziek is.

De YouTube-video van The Sun toont de dramatische verschillen in de loop van zijn carrière. Maar hier in een recent gesprek met Chris van Vliet stelt de 55-jarige ex-worstelaar de kijkers gerust. Hij weet wat hij doet en waarvoor hij het doet. Feitelijk was hij eigenlijk te zwaar voor zijn postuur.

Gewoon te dik
De acteur uit Guardians of the Galaxy, Dune en Escape Plan vertelde: "Ik was gewoon dik en oncomfortabel. Voor mijn rol in Knock at the Cabin zei M. Night Shyamalan: Ik wil niet dat je eruitziet als een powerlifter. Ik wil dat je eruitziet als een enorme kerel."

Hij vervolgde met: "Ik had weinig tijd en at patat en pannenkoeken en denk dat ik daarin overdreef. Het afvallen daarna leek eeuwen te duren. Maar hoe slanker ik werd, hoe beter ik me voelde. En hoe meer ik afviel, hoe beter ik toonde op camera en hoe beter ik eruitzag naast andere acteurs."

Geen anorexia
Hij besloot met: "Maar het is raar dat mensen zeggen dat ik er magertjes uitzie. Ze zagen me jarenlang groot zijn en denken dat ik nu anorexia heb. Maar ik ben 6.4ft lang en 240lb zwaar. Vergeleken met andere acteurs zie ik eruit als een gorilla en dat leidt af."



Ook vertelde Dave Bautista dat hij waarschijnlijk nog een beetje af zou vallen, want er afgetraind uitzien was enorm veel werk. Zoveel tijd wil hij het trainen niet meer geven. Daarnaast zei hij nu 2.500 calorieën per dag te eten - wat voor hem weinig is, maar prima is voor de doorsnee man.

NieuwsFilm