Halle Berry geeft je met deze foto's een uitstekende reden om haar kijkcijferskanon op Netflix te kijken

Halle Berry geeft je met deze foto's een uitstekende reden om haar kijkcijferskanon op Netflix te kijken

De uitdagende Halle Berry wordt "prachtig geïllustreerd" voor een nieuwe fotoreportage.

Actrice Halle Berry draait al jaren mee in Hollywood. Op IMDb zien we dat ze haar eerste rol speelde in de tv-serie Living Dolls uit 1989. Op dit moment heeft ze een grote hit op Netflix, met de film The Union. Binnenkort is ze te zien in een ogenschijnlijk retespannende thriller.

De actrice werd geboren in 1966 in Cleveland, Ohio in de Verenigde Staten. Na haar debuutrol speelde ze al snel in grotere films, zoals Jungle Fever van Spike Lee en The Last Boy Scout met Bruce Willis.

Goede reden
Voor wie Halle een beetje volgt, weet dat ze niet vies is van wat meer prijsgevende foto's. Dit keer zien we haar onder meer in een doorschijnende jurk op Instagram. Ze liet de foto's maken voor een reportage in een toonaangevend modemagazine.

"Bedankt Marie Claire voor het prachtig illustreren van de reis van het navigeren door mijn volgende act.. de beste act," schrijft de nu 58-jarige Halle bij een reeks foto's gemaakt voor de reportage in het tijdschrift Marie Claire.

Bioscoopfilm
Binnenkort zien we Halle in de spannende film Never Let Go van regisseur
Alexandre Aja. Vanaf 24 oktober is de thriller te zien in de Nederlandse bioscopen.

Je kunt de foto's van Halle Berry nu hier bekijken op Instagram.

Ook interessant
Waanzinnige trailer voor 'Never Let Go' lokt je naar de bioscoop
"Zijn jullie er klaar voor?" Want de nieuwste trailer van de angstaanjagende Never Let Go van regisseur Alexandre Aja is.. [Lees verder]

NieuwsFilm