Dit is de 42 jaar jongere vrouw van James Woods

Dit is de 42 jaar jongere vrouw van James Woods

Waar Leonardo DiCaprio om bekend staat, kan acteur James Woods veel beter.

Acteur Leonardo DiCaprio heeft al meerdere relaties gehad met jongere vriendinnen, en ze zijn vaak niet ouder dan een jaar of 25 voordat de relatie weer ophoudt. Acteur James Woods lijkt zijn grote voorbeeld te zijn.

De nu 77-jarige Hollywoodacteur is bekend van heel wat grote films, zoals Once Upon a Time in America uit 1984 en Salvador uit 1986. Maar hij had ook rollen in The Virgin Suicides, Contact, Casino en White House Down.

Jonge vriendinnen
Al jarenlang staat Woods bekend om de vele relaties die hij heeft gehad met jongere vrouwen. Op dit moment is hij getrouwd met Sara Miller-Woods, een schrijver en amateurfotograaf. Dit valt op haar Instagram te lezen.

Voor Sara had Woods dates met vrouwen van vaak 19 en 20 jaar. Daarover deed hij ooit de omstreden uitspraak: "Als je ooit een hond hebt gekocht, wat voor een heb je dan gekocht? Je hebt natuurlijk een puppy gekocht... Je koopt geen 13-jarige Duitse herder."

42 jaar jonger
Zijn huidige vrouw Sarah, waarmee hij in 2021 trouwde, is 35 jaar en maar liefst 42 jaar jonger. Woods had dus haar opa kunnen zijn. Zou het echte liefde zijn, of speelt geld en roem hier ook een rol? We zullen het waarschijnlijk nooit weten.



Ook interessant
Na deze foto's van Ana De Armas keert Ben Affleck gelijk terug bij de 15 jaar jongere actrice
Voordat Jennifer Lopez weer in de armen viel van Ben Affleck had de acteur een relatie met actrice Ana De Armas. De relatie duurde ongeveer een.. [Lees verder]

NieuwsFilm