Surrealistische kaskraker uit 2023 grijpt Netflix-kijkers direct bij hun strot

Surrealistische kaskraker uit 2023 grijpt Netflix-kijkers direct bij hun strot

De veelbesproken film Cocaine Bear staat zomaar op Netflix en krijgt veel bekijks.

Vorig jaar verschenen er voldoende opvallende films. Soms goed, soms iets minder. Actrice/regisseur Elizabeth Banks kwam zelfs met een knettergekke film op de proppen: Cocaine Bear. De film staat nu op Netflix en gelijk hoog in de Top 10.

Cocaine Bear is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, maar wel compleet uit zijn verband getrokken. Netflix omschrijft de stevige komedie met woorden als "Gruwelijk" en "Bloederig". De belangrijkste rollen worden vertolkt door Keri Russell, O'Shea Jackson Jr., Christian Convery, Alden Ehrenreich en Ray Liotta.

Prima ontvangen
Met 68 procent na 329 recensies heeft Cocaine Bear een prima score op de Tomatometer. De Popcornmeter scoort iets beter met 71 procent, terwijl het IMDb-cijfer op een wankele 5,9 blijft steken.

"Ondanks het halfbakken plot van en het matige acteerwerk in Cocaine Bear, zal de scène-snuivende waanzin van de titulaire harige vriend de B-filmfans een flinke trip bezorgen," aldus ce critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Als je zin hebt om Cocaine Bear te kijken, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Een zwarte beer van meer dan 225 kilo vindt in een nationaal woud een gedumpte lading illegale narcotica en vreet die op. Chaos en een bloedbad zijn het gevolg.

NieuwsFilm