3 keigave actiefilms om vanavond te kijken

3 keigave actiefilms om vanavond te kijken

Liefhebbers van het actiegenre opgelet: dit zijn leuke actiefilms voor vanavond.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie actiefilms voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Natural Born Killers (1994)
Regie: Oliver Stone | Cast: Woody Harrelson, Juliette Lewis, Robert Downey Jr., e.a. | Te zien op: Disney+
De verliefde seriemoordenaars Mickey en Mallory schieten voor de lol meer dan vijftig mensen neer tijdens hun lange reis door de woestijn. Eén persoon houden ze echter altijd in leven, zodat deze het gebeuren na kan vertellen. Het moordlustige stel groeit dankzij de pulpmedia uit tot ware helden. En zelfs wanneer ze gearresteerd worden en in de gevangenis belanden, houdt het moorden niet op.



The Old Guard (2020)
Regie: Gina Prince-Bythewood | Cast: Charlize Theron, Chiwetel Ejiofor, Marwan Kenzari, e.a. | Te zien op: Netflix
Andy geeft leiding aan een team onsterfelijke huurlingen. Net nadat de groep een nieuwe onsterfelijke hebben ontdekt, dreigt hun geheim bekend te worden. Ze moeten vechten voor hun voortbestaan. Een farmaceutisch bedrijf wil de strijders hebben om een levensverlengend medicijn te ontwikkelen.



Train to Busan (2016)
Regie: Sang-ho Yeon | Cast: Yoo Gong, Soo-an Kim, Yu-mi Jeong, e.a. | Te zien op: iTunes
Zakenman Seok-woo, die behoorlijk aan zijn werk verslaafd is, moet zijn dochtertje Su-an naar haar moeder in Busan brengen. Daarvoor pakken de twee de hogesnelheidstrein vanuit Seoul. Tegelijk breekt er een virus uit dat mensen in zombies verandert. Net voor vertrek stapt er een geïnfecteerd meisje in. Zij verandert al snel in een zombie en valt iemand aan, waardoor ook in de trein niemand meer veilig is.



NieuwsFilm