Eerste recensies voor de thriller 'Speak No Evil': kijken of skippen?

Eerste recensies voor de thriller 'Speak No Evil': kijken of skippen?

Als we Rotten Tomatoes mogen geloven is de remake zelfs beter dan het origineel!

In 2022 kwam de Deense Speak No Evil uit. Nu, pas twee jaar later, is alweer de Amerikaanse remake aan de beurt. De grote vraag is nu, is dit wederom een onnodige remake of is deze versie ook de moeite waard?

Begin dit jaar liet de geliefde horrorstudio Blumhouse weten een nieuwe Speak No Evil te maken. Dit zorgde toch voor de nodige gefronste wenkbrauwen, aangezien diverse filmfanaten dit onnodig vonden.

Vergelijking
In het origineel zet een krankzinnig Nederlands stel het leven van een onschuldig Deens stel compleet op zijn kop. De Amerikanen willen echter natuurlijk ook hun eigen versie.

Deze werd gemaakt door regisseur James Watkins. In zijn film komt een Amerikaanse familie tijdens hun vakantie een andere Amerikaans gezin tegen. Het laatstgenoemde gezin nodigt hun landgenoten uit om een vakantie door te brengen in hun villa op het platteland.

Nachtmerrie
Zij besluiten te gaan, in de hoop te kunnen genieten van een droomvakantie, maar dit draait al snel uit tot een heuse nachtmerrie waaruit ze maar moeilijk kunnen ontsnappen... De remake pakt zelf echter wel heel goed uit.



Op het moment van schrijven staat de nieuwe Speak no Evil na 44 recensies op een bijzonder mooie 88% Rotten Tomatoes-ranking. Dit is momenteel zelfs hoger dan de 84% van het origineel. Kortom, deze horrorfilm mag je niet missen!

NieuwsFilm