Angelina Jolie wordt aangevallen door dolenthousiaste fan

Angelina Jolie wordt aangevallen door dolenthousiaste fan

Angelina Jolie blijft kalm als fan haar tijdens TIFF handtekeningsessie onverwacht omhelst.

Angelina Jolie had laatst een angstig moment bij een handtekeningensessie met fans. Er stonden veel mensen te wachten, de groep was druk en luid en een fan wist te ontsnappen aan alle beveiliging.

Ze sloeg de armen om de actrice heen en wilde haar niet meer loslaten. Angelina bleef kalm, hield haar vast en droeg de toegesnelde beveiligers rustig op om vriendelijk te blijven tegen de fan. Ze was haast gemoedelijk terwijl het publiek uitzinnig bleek.

Veel begrip voor fan
Angelina Jolie wint veel punten voor haar begrip op social media. Maar daar was het haar waarschijnlijk niet om te doen. Ze heeft zelf zes kinderen en weet hoe enthousiast zij kunnen worden met hun idool in de buurt.

Aan de geschrokken reacties in de zaal snappen de mensen niet hoe fans zich zo kunnen laten gaan. Het moet doodeng zijn voor een ster en de beveiliging dat mensen zich zo kunnen verliezen. Veiligheid van een beroemdheid gaat voor - dolenthousiast of niet, je weet niet wat ze van plan kunnen zijn.

Bekend filmfestival
Het gebeurde allemaal op het TIFF, het bekende filmfestival in Toronto. Angelina Jolie was daar om haar nieuwe film Without Blood te promoten. ETimes legde de gebeurtenis vast in de YouTube-video.



NieuwsFilm