'The Boys'-actrice wordt "vreselijk ongemakkelijk" van haar fans en vraagt om "afstand"

'The Boys'-actrice wordt "vreselijk ongemakkelijk" van haar fans en vraagt om "afstand"

Valorie Curry vraagt fans haar grenzen te respecteren na ongemakkelijke situaties tijdens Comic Con.

Valorie Curry deelde onlangs een belangrijke boodschap richting fans van de serie The Boys. Ze vroeg mensen hun grenzen te bewaken en haar grenzen te respecteren.

In de serie van Prime Video speelt Valorie het personage Firecracker, die aan Homelander belooft alles te doen wat maar gevraagd wordt - en dat ook doet. Bij de Comic Con in Ierland dachten sommigen echter dat ze haar mochten behandelen als haar personage. Dat bleek niet zo - alleen wilden die gasten haar afwijzingen niet begrijpen.

Zichtbaar ongemakkelijk
Op haar Instagram Stories deelde Valorie Curry daarop een video. Ze is zichtbaar ongemakkelijk en verdrietig. Ze vertelde onder meer dat ze het evenement in Belfast waardeerde en de meeste ontmoetingen erg leuk vond. Maar ze zei ook dat sommigen 'in karakter' de boel aan het verpesten waren voor haar en andere aanwezigen.

Ze zei: "Het kan me niet schelen of je in een kostuum bent en in karakter bent. Het is niet oké en het is niet grappig om die dingen van mij te vragen als je mij ontmoet. Dat is niet oké. Ik was daar duidelijk in, maar toch bleef je dat herhalen en werd je zelfs boos."

Erg oncomfortabel
Valorie Curry vervolgde met: "Ik vond niet dat ik dit verder moest uitleggen, maar de hele situatie maakte mij erg oncomfortabel. Dat was duidelijk te zien. Jij had beter moeten weten en anderen zouden beter moeten weten."




Haar video wordt gedeeld door Sci-Fi Valley Con en andere stripevenementen, want het is zeker niet de bedoeling dat fans zich misdragen. Bij de reacties zijn mensen ontzet en eens dat er normale omgangsvormen zijn, of je nu wel of niet in kostuum verschijnt. Houd dus gewoon afstand.

NieuwsFilm