Brad Pitt verschijnt met bijna 30-jarige jongere vriendin in het openbaar

Brad Pitt verschijnt met bijna 30-jarige jongere vriendin in het openbaar

De 'Once Upon a Time in Hollywood'-acteur is bijna twee keer de leeftijd van Ines de Ramon.

Brad Pitt heeft meerdere huwelijken gehad met beroemde actrices. Zo was hij jarenlang samen met Jennifer Aniston, al werd zij weer opgevolgd door Angelina Jolie. De Fight Club-ster heeft nu een relatie met de bijna 30-jarige jongere Ines de Ramon.

Jarenlang was Pitt met Jolie, maar in 2016 vroeg de actrice de echtscheiding aan. Lang tijd kwamen er berichten over de beroemdheden langs op het internet. De scheiding die volgde verliep allesbehalve soepel, maar sinds 2022 heeft Pitt een nieuwe relatie.

Gelukkig
Het gaat hier dus om Ines de Ramon, een juwelier. Tussen de twee is er wel een behoorlijk leeftijdsverschil. Pitt is tegenwoordig 60, terwijl de Ramon 31 is. De twee zijn echter dolgelukkig samen en werden nu weer eens hand in hand gespot in New York.

Het is trouwens niet de eerste keer dat de Ramon een relatie heeft met een acteur. Zij was namelijk al eerder getrouwd met Paul Wesley, o.a. bekend van de serie Star Trek: Strange New Worlds.

Video
Pitt leerde de Ramon kennen via een kennis en de vonken sprongen blijkbaar al snel over. De twee werden voor het eerst samen gespot tijdens een concert in november 2022. Nu is het weer raak, zoals deze beelden laten zien hoe het koppel op stap gaat in New York.

Ook interessant
Jason Statham pronkt met zijn prachtige 20 jaar jongere vriendin
Acteur Jason Statham is en blijft een van de grootste actiehelden uit Hollywood. Hij is te zien in recente films als The Beekeeper, Meg 2: The Trench en Fast X. Al jaren is hij dolgelukkig met... [Lees verder]

NieuwsFilm