Krijgen we een "tweede Gandalf" in 'Lord of the Rings: The Hunt for Gollum'?

Krijgen we een "tweede Gandalf" in 'Lord of the Rings: The Hunt for Gollum'?

Vertolker Ian McKellen sluit een hercasting van het geliefde personage niet uit...

De ster van 'Lord of the Rings', Ian McKellen (85), heeft veel aandacht gekregen voor zijn mogelijke terugkeer als Gandalf in de volgende reeks films, te beginnen met The Hunt for Gollum in 2026.

De ervaren acteur heeft al onthuld dat de producenten hem hebben benaderd, maar er is wel een groot voorbehoud, namelijk dat hij gewoon nog hoopt te leven en fysiek in staat is om de opnames te kunnen doen.

Momenteel in ontwikkeling
Natuurlijk heeft hij het recht om tijd te beschouwen als het meest kostbare goed dat er is, maar je kunt er niet op vertrouwen. Daarnaast zou McKellen het geen misdaad vinden als de rol wordt hercast:

Ïn een interview bij 'This Morning': "Ze hebben mij gebeld en gezegd dat het gaat gebeuren met Andy [Serkis] als regisseur. Volgend jaar komt er een script, dan beslis ik. Ik ga dolgraag terug naar Nieuw-Zeeland en zou het eerlijk ook echt niet leuk vinden als iemand anders Gandalf speelt".

Is eerder gebeurd
Toen de presentator verklaarde dat niemand anders Gandalf kan spelen, wees McKellen hem er echter op dat er ook ooit twee Dumbledores waren in de 'Harry Potter'-franchise (Richard Harris en Michael Gambon).



NieuwsFilm