Jared Leto gaat mogelijk iconische rol spelen in 'Masters of the Universe'

Jared Leto gaat mogelijk iconische rol spelen in 'Masters of the Universe'

Is de rol inderdaad voor Leto weggelegd? Of kruipt iemand anders onder de blauwe huid van de slechterik?

Volgens The InSneider is acteur Jared Leto de rol van slechterik Skeletor aangeboden voor de aankomende live-action 'Masters of the Universe'-film.

Skeletor, de aartsvijand van He-Man, gelooft dat het ontdekken van de geheimen van Castle Grayskull hem in staat zal stellen om het hele universum te veroveren en de titulaire Master of the Universe te worden.

Castingnieuws
Als de nieuwe casting-informatie correct is, dan zal de Suicide Squad-acteur zich voegen bij een cast met Nicholas Galitzine als He-Man, Camila Mendes als Teela en Alison Brie als Evil-Lyn.

Gezien het castingnieuws dat de afgelopen weken is binnengekomen, is het waarschijnlijk dat de productie binnenkort zal beginnen.

Het verdedigen van Castle Grayskull tegen Skeletor
De film van Amazon MGM Studios en Mattel Films wordt geregisseerd door Travis Knight, onder andere bekend van ParaNorman, Missing Link en The Boxtrolls en geschreven door Chris Butler.



Naar verluidt zal de Masters of the Universe-verfilming gaan over Prince Adam van Eternia die dankzij zijn Power Sword, verandert in He-Man en zijn vaardigheden gebruikt om zijn geboorteplaneet en Castle Grayskull te verdedigen.

Releasedatum
De release van de live-action Masters of the Universe staat in de Verenigde Staten gepland voor 5 juni 2026. Er is nog geen Nederlandse releasedatum bekendgemaakt.

NieuwsFilm