Op deze dag verschijnt de horrorfilm 'Smile 2' in de bioscoop

Op deze dag verschijnt de horrorfilm 'Smile 2' in de bioscoop

Volgende maand kan je gaan griezelen in de bioscoop met 'Smile 2'.

De herfst komt eraan en dat betekent dat ook Halloween dichterbij komt. Dat is tevens het perfecte moment om te gaan griezelen en horrorfilms te kijken. Een van die horrorfilms is Smile 2, die volgende maand in de bioscoop uitkomt.

Smile 2 is het vervolg op Smile uit 2022, dat toen een groot succes was. Parker Finn, die Smile heeft geschreven en geregisseerd, keert terug voor dit vervolg. De hoofdrol is dit keer voor Naomi Scott. Daarnaast spelen ook Rosemarie DeWitt, Lukas Gage, Miles Gutierrez-Riley, Peter Jacobson, Raúl Castillo, Dylan Gelula en Ray Nicholson mee in de film. Kyle Gallner herneemt zijn rol als Joel uit de eerste film en is hiermee de enige.

Verhaal
Smile 2 volgt Skye Riley (Scott), een wereldwijde popsensatie die op het punt staat om aan een nieuwe wereldtournee te beginnen. Ze begint echter steeds angstaanjagendere en onverklaarbare gebeurtenissen te ervaren.

Overweldigd door de toenemende verschrikkingen en de druk van roem, wordt Skye gedwongen om haar donkere verleden onder ogen te zien om de controle over haar leven terug te krijgen voordat het volledig uit de hand loopt.

Bewust vaag gehouden
Finn liet bewust delen van de eerste film vaag - met verschillende verhaallijnen die onopgelost bleven - om de mogelijkheid te creëren om die details in een vervolg te verkennen. Hij merkte op dat hoewel toekomstige films de achtergrond van de entiteit zouden kunnen onderzoeken, hij de mysterieuze aard ervan intact wil houden.


Hij voegde eraan toe dat een vervolgfilm duidelijk anders zou zijn dan de eerste, omdat hij geloofde dat "er nog veel interessante dingen zijn om te verkennen in de wereld van Smile. Ik zou ervoor willen zorgen dat er een nieuwe, spannende en frisse benadering is die het publiek niet verwacht."

In de bioscoop
Smile 2 komt volgende maand, op 17 oktober, uit in de bioscoop. Dit is dan de perfecte film om te gaan kijken om je klaar te maken voor Halloween. Wil je de eerste film eerst nog eens zien? Smile kan je huren en kopen op Pathé Thuis en Prime Video.

NieuwsFilm