Eindelijk goed nieuws over 'Dune: Messiah'

Eindelijk goed nieuws over 'Dune: Messiah'

Denis Villeneuve zegt tijdens het Toronto Film Festival dat hij eraan begonnen is.

Eerder dit jaar wist Denis Villeneuve wederom hoge ogen te gooien met zijn Dune-vervolg, genaamd Dune: Part Two. Niet zo heel gek dus, dat er sowieso nog een derde deel aankomt. Hier hebben we nu goed nieuws over.

Het derde deel zal gebaseerd worden op het tweede boek van Frank Herbert. Villeneuve besloot namelijk het eerste boek in tweeën te splitsen, maar wil zijn trilogie wel afmaken. Hij zal hiermee het verhaal van Paul Atreides afronden.

Trilogie
Hoewel het derde deel nog niet officieel is aangekondigd door Warner Bros, laat Villeneuve nu zelf weten eraan begonnen te zijn. De regisseur, eveneens bekend van andere pareltjes als Incendies en Blade Runner 2049, zegt er nu het volgende over.

"Het eerste deel brachten we uit net na de pandemie. Dit was vreemd, want ik kon niet interacteren met het publiek. Met het tweede deel kwam ik er echt achter hoeveel fans er waren en hoe geliefd de films zijn. Dat deed me echt deugd".

Derde deel
Toen Villeneuve werd gevraagd naar het derde deel, was zijn reactie als volgt: "Ik ben momenteel bezig met het script. Daarom blijf ik niet te lang hier, want ik ga er dadelijk weer aan werken!" Bekijk de clip hieronder.



NieuwsFilm