Ophef rondom 'Beetlejuice Beetlejuice'-kus tussen twee acteurs met 'gigantisch' leeftijdsverschil

Ophef rondom 'Beetlejuice Beetlejuice'-kus tussen twee acteurs met 'gigantisch' leeftijdsverschil

Als je kijkt naar de personages klopt het, maar niet tussen de acteurs zelf.

Beetlejuice Beetlejuice wordt tot nu toe sterk onthaald, maar er zit wel een momentje in de film waar sommige kijkers een probleem mee hebben. Het gaat hier om een kus die Jenna Ortega deelt met een (veel) 'oudere' acteur.

De hoofdrol is natuurlijk weer weggelegd voor Michael Keaton, die wederom in de huid kruipt van 'The Ghost with the Most'. Nieuwkommer Ortega heeft echter ook een belangrijke rol. Zij speelt Astrid Deetz, de dochter van Lydia (Winona Ryder).

Vreemde relatie
Tijdens het verhaal komt Astrid Jeremy tegen. Het lijkt hier te gaan om een jongen van haar leeftijd, maar niks is minder waar. Jeremy is een geest, die decennia eerder al overleden is. Dit schoot sommige kijkers in het verkeerde keelgat.

Jeremy zou dus ergens in de veertig kunnen zijn, terwijl Astrid 15 of 16 is. Dit wordt echter nooit in de film bevestigd, aangezien de leeftijden niet genoemd worden, maar deze kijkers hebben het zelf uitgevogeld. Zij vinden de kus tussen de twee personages dan ook niet kunnen en te ver gaan.

Repetitie
Dit is echter niks nieuws in de Beetlejuice-wereld. In het origineel probeert de 'Ghost with the Most' ook met Lydia te trouwen.


Hier ligt het echter toch wat anders: de acteur die Jeremy speelt is de in 2004 geboren Arthur Conti. In het echt is er dus eigenlijk nauwelijks verschil.

NieuwsFilm