Foto van Gene Hackman (94): de beroemde acteur is onherkenbaar door zijn ouderdom

Foto van Gene Hackman (94): de beroemde acteur is onherkenbaar door zijn ouderdom

Als je hem nu in de straat zou tegen komen loop je hem waarschijnlijk straal voorbij.

Gene Hackman was decennialang een grote en geliefde naam in de filmwereld. We hebben echter al lang niks meer van de voormalige acteur vernomen, maar nu duikt hij weer op. Het is lastig om hem nu nog te herkennen, aangezien hij onherkenbaar is door zijn ouderdom.

Hackman wist hoge ogen te gooien in talloze films. Denk bijvoorbeeld maar aan klassiekers als Mississippi Burning, The French Connection en Unforgiven. Voor de twee laatstgenoemde won hij zelfs een Oscar.

Afscheid
In 2004 vond Hackman het wel welletjes geweest en besloot hij met pensioen te gaan. Sindsdien hebben we zo goed als niks meer van hem vernomen, maar afgelopen april werd hij samen met zijn vrouw gespot tijdens een zeldzame verschijning.

De 94-jarige Hackman en zijn vrouw, de 62-jarige Betsy Arakawa, werden voor het eerst in een decennium tijd samen gefotografeerd. Het koppel was samen op stap in Santa Fe, New Mexico, waar Hackman als sinds 1980 woont.

Oud
Mocht je deze foto's nog niet gezien hebbe, schrik dan niet. De acteur ziet er aanzienlijk anders uit dan voorheen. Dit is natuurlijk wel te begrijpen, gezien zijn hoge leeftijd, maar het blijft lastig voor de fans op de weergaloze acteur zo te zien.


Hij moet zich behelpen met een wandelstok en had met zijn andere arm zijn vrouw vast om vooruit te kunnen komen. Bekijk de foto's hier.

Ook interessant
Foto van onherkenbare Clint Eastwood (94): hij is nu écht heel oud
Er was een tijd dat Clint Eastwood een hartenbreker was. Maar zijn jonge jaren zijn voorbij en de Hollywood-ster is alweer... [Lees verder]

NieuwsFilm