Bizar: Selena Gomez behoort nu tot de allerrijksten op aarde

Bizar: Selena Gomez behoort nu tot de allerrijksten op aarde

Selena Gomez is een selfmade miljardair dankzij haar succesvolle bedrijf Rare Beauty en productiemaatschappij.

Selena Gomez is hard doorgestegen van een miljonair naar een miljardair. Het bijzondere is, dat zij deze status niet heeft behaald met acteren of musiceren.

Bloomberg schat haar inkomen nu op 1,3 miljard Amerikaanse dollar. Zij behoort dus tot een van de jongste selfmade miljardairs van Amerika. Volgens hun artikel hier is maar 7% van dat bedrag toe te schrijven aan haar muziekcarrière.

Succesvol ondernemen
De 32-jarige actrice en zangeres is voornamelijk een succesvolle ondernemer. Vijf jaar geleden startte zij namelijk met haar cosmetica-lijn Rare Beauty. De producten zijn erg betaalbaar en van goede kwaliteit, waardoor zowel influencers als fans ze gretig afnemen. Dat merk bracht vorig jaar alleen al 350 miljoen Amerikaanse dollar op.

Daarnaast verdient Selena Gomez goed aan haar productiemaatschappij en hitserie Only Murderers in the Building. Selena begon overigens vroeg met werken. Als tiener speelde zij in de serie Wizards of Waverly Place.

Grote influencer
De ster is doorgegroeid naar een van de grootste influencers wereldwijd. Die bekendheid gebruikt zij om een beter mentaal welzijn te bevorderen onder jongeren. Meer over haar vermogen volgt in de YouTube-video van Bloomberg Television.



NieuwsFilm