Deze 'Easter Egg' heeft iedereen gemist in 'Deadpool & Wolverine'

Deze 'Easter Egg' heeft iedereen gemist in 'Deadpool & Wolverine'

Toch was er een oplettende Marvel-fan die 'm wel heeft weten te spotten.

Deadpool & Wolverine heeft al menig Marvel-fan verrast met de vele cameo's en verwijzingen naar MCU en daarbuiten. Maar een verwijzing was nog niet ontdekt door de fans. Tot nu toe.

Het is niet raar als je deze subtiele easter egg niet meteen in de bioscoop hebt gezien. Mocht je in het begin even met je ogen hebben geknipperd, had je 'm namelijk al kunnen missen.

Paasei ontdekt
Toch was er een erg oplettende Marvel-fan die de knipoog naar een eerdere Hugh Jackman-film heeft opgemerkt. De easter egg is te zien in de schedel van Logan in de openingsscène, die aan de binnenkant gemarkeerd is met het serienummer "24601".

Dit is het gevangenennummer van de hoofdpersoon uit Les Misérables. Jackman speelde de rol van Jean Valjean in de filmadaptatie van de iconische musical uit 2012.

Regisseur bevestigt
Gisteren bevestigde Deadpool & Wolverine-regisseur Shawn Levy op X dat de easter egg er inderdaad bewust in geplaatst was: "We vroegen ons af wie dat als eerste zou opmerken!"


Het is trouwens de tweede keer dat Deadpool verwijst naar het nummer "24601". De eerste keer was het namelijk te zien op de handgetekende kaart van Wade Wilson/Deadpool in Deadpool 2.

NieuwsFilm