Angstaanjagende trailer voor 'Hold Your Breath': De nieuwe must-watch voor horrorfans

Angstaanjagende trailer voor 'Hold Your Breath': De nieuwe must-watch voor horrorfans

Searchlight Pictures onthult trailer van horrorfilm 'Hold Your Breath' met ijzersterke cast en mysterieus verhaal.

Searchlight Pictures heeft een trailer onthuld voor wat wel eens een nieuwe horrortopper zou kunnen worden. De ijzersterke cast van Hold Your Breath, gecombineerd met een mysterieus, angstaanjagend verhaal, zorgen voor de perfecte griezel-ingrediënten.

Hold Your Breath volgt een gezin tijdens de verschrikkelijke zandstormen van de jaren 1930 in Oklahoma. De jonge moeder is er ook nog van overtuigd dat een mysterieuze aanwezigheid haar gezin met twee dochters iets wil aandoen.

Indrukwekkende cast
De uitgedroogde landschappen van het Amerikaanse Midwesten zorgen voor een heerlijk gedesoriënteerd gevoel. Bovendien maakt het indrukwekkende optreden van Ebon Moss-Bachrach (The Bear) als het mysterieuze, bedreigende figuur dit tot een horrortopper om naar uit te kijken.

Hold Your Breath betekent het debuut van regisseurs Will Joines en Karrie Crouse. De hoofdrol is weggelegd voor Sarah Paulson, die eerder indruk maakte met haar hoofdrol in Appropriate, en rollen in Ratched en 12 Years a Slave.

Release
De cast bestaat verder uit Amiah Miller (My Best Friend's Exorcism), Alona Jane Robbins (New Amsterdam) en Annaleigh Ashford (Welcome to Chippendales). Bekijk de ijzingwekkende trailer hieronder.


Hold Your Breath gaat exclusief in première op Hulu op 3 oktober.

NieuwsFilm