Nicole Kidman is 'gebroken' na familiedrama

Nicole Kidman is 'gebroken' na familiedrama

Nicole Kidman verlaat filmfestival in Venetië na overlijden van haar moeder.

Nicole Kidman lijkt twee passies te hebben: filmen en haar familie. Toen zij op het filmfestival in Venetië haar nieuwe - en nu al erg succesvolle - film promootte, werd ze echter weggeroepen. De actrice kreeg te horen dat haar moeder is overleden.

Naar de media ging het bericht zoals te lezen is in het Instagram-bericht van enews: "Mijn mooie, dappere moeder Janelle Anne Kidman is heengegaan. Zij vormde me, begeleidde mij en maakte mij. Mijn hart is gebroken."

Veel begrip voor overlijden
Bij de reacties tonen veel mensen begrip. De meesten wensen haar veel sterkte. Sommigen denken terug aan de dood van hun eigen moeder en weten hoe moelijk dat is. Iemand schreef dat de moeder een geweldige dochter heeft grootgebracht.

In de tussentijd won Nicole Kidman voor de film Babygirl de beste prijs. Die award werd in haar afwezigheid in ontvangst genomen door Halina Reijn. Zichtbaar emotioneel las de actrice en regisseur een verklaring van Nicole voor.

Gebroken hart door keuzes
Zo vertelde Nicole via Halina hier in de video van het NOS: "Kort nadat ik aankwam in Venetië kreeg ik te horen dat mijn moeder is overleden. Ik ben in shock en moet bij mijn familie zijn, maar deze prijs is voor haar. De botsing tussen leven en kunst is hartverscheurend en mijn hart is gebroken. Ik hou van jullie."




NieuwsFilm