Matt Damon showt zijn prachtige 5 jaar jongere vrouw aan de paparazzi

Matt Damon showt zijn prachtige 5 jaar jongere vrouw aan de paparazzi

Matt Damon blijft gelukkig met zijn vrouw Luciana, helpt Ben Affleck door relatiebreuk heen.

Temidden van de huwelijksperikelen van zijn maatje Ben Affleck blijft Matt Damon recht overeind. Onlangs verscheen hij met zijn prachtige vrouw op een fashion event.

Uit de beelden van de paparazzi lijkt de vijf jaar jongere Luciana Damon niet ouder te worden. Opnieuw oogde zij gracieus, zoals hier in dit Instagram-bericht te zien valt. Ze is van Argentijnse afkomst en spreekt vloeiend Spaans.

Lang geleden
De acteur uit Jason Bourne is al meer dan 20 jaar samen met Luciana Barroso. Zij leerden elkaar kennen in een nachtclub waar zij achter de bar werkte. Matt was meteen verkocht, omdat zij zo rustig omging met zijn sterrenstatus terwijl hij zich voor fans verstopte.

Die rust bleef Luciana brengen in zijn leven en ze zijn erg gelukkig samen. Ook zijn zij de trotse ouders van vier eveneens mooie dochters. Luciana Damon is naast moeder en echtgenote overigens ook producer van films als The Instigators.

Altijd eensgezind
Samen proberen zij Ben Affleck door zijn zoveelste relatiebreuk heen te helpen. En dat doen zij - zoals met alles - eensgezind. Meer foto's van het beroemde echtpaar volgen hier bij People en in de YouTube-video van The List.


Ook interessant
Na deze foto's van Ana De Armas keert Ben Affleck gelijk terug bij de 15 jaar jongere actrice
Voordat Jennifer Lopez weer in de armen viel van Ben Affleck had de acteur een relatie met actrice Ana De Armas. De relatie duurde ongeveer een... [Lees verder]

NieuwsFilm