Trailer voor absurd stevige 'The Killer's Game' met ook absurd veel grote Hollywoodnamen

Trailer voor absurd stevige 'The Killer's Game' met ook absurd veel grote Hollywoodnamen

De film wordt geregisseerd door J.J. Perry, stuntcoördinator van 'John Wick: Chapter 2'.

John Wick-fans opgelet: er komt een keiharde actiefilm aan van dezelfde studio, met niemand minder dan Dave Bautista in de hoofdrol.

The Killer's Game, zoals de film heet, wordt geregisseerd door J.J. Perry (Daylight). Perry was jarenlang actief als stuntman en stuntcoördinator in Hollywood, waaronder voor John Wick: Chapter 2.

Verhaal
Huurmoordenaar Joe Flood wordt gediagnosticeerd met een levensbedreigende ziekte. Om de pijn van die ziekte te vermijden en zijn geliefde in een financieel stabiele situatie achter te laten, geeft hij toestemming voor een moord op zichzelf.

Maar nadat hij de opdracht heeft gegeven, ontdekt Joe dat hij een verkeerde diagnose heeft gekregen. Hij moet nu de strijd aangaan met de vele voormalige collega's die hem proberen om te leggen.

Trailer
Naast Bautista zitten er grote Hollywoodsterren in de film zoals Pom Klementieff, Scott Adkins, Ben Kingsley, Terry Crews en nog veel meer. The Killer's Game komt volgende week uit in de Amerikaanse bioscopen. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.



NieuwsFilm