Na deze foto's van Ana De Armas keert Ben Affleck gelijk terug bij de 15 jaar jongere actrice

Na deze foto's van Ana De Armas keert Ben Affleck gelijk terug bij de 15 jaar jongere actrice

Ben Affleck is weg bij Jennifer Lopez: gaat hij terug naar Ana?

Voordat Jennifer Lopez weer in de armen viel van Ben Affleck had de acteur een relatie met actrice Ana De Armas. De relatie duurde ongeveer een jaar en niet veel later domineerde "Bennifer" het nieuws.

Ana, die nu 36 jaar oud is, is vijftien jaar jonger dan Ben Affleck. Het blijft speculatie of Ben haar weer zal opzoeken. Maar nieuwe foto's van Ana zouden Ben op bepaalde gedachten kunnen brengen.

Ana
Op dit moment heeft Ana een relatie met Paul Boukadakis, de grote baas bij Tinder en parttime acteur. Ana en Paul hebben elkaar in 2021 ontmoet, een jaar nadat ze brak met Ben Affleck.

De nieuwste foto's van Ana verschenen op Instagram en hebben een commercieel tintje. Desondanks ziet de Cubaanse actrice, bekend uit films als Blonde en Knives Out, er prachtig uit in haar witte jurk.

Nieuwe films
Dit jaar kunnen we Ana zien in de film Eden van regisseur Ron Howard, samen met grote namen als Sydney Sweeney, Vanessa Kirby, Jude Law en Daniel Brühl. Volgend jaar speelt ze in de John Wick spin-off Ballerina.

Ook interessant
Jason Statham pronkt met zijn prachtige 20 jaar jongere vriendin
Acteur Jason Statham is en blijft een van de grootste actiehelden uit Hollywood. Hij is te zien in recente films als The Beekeeper, Meg 2: The Trench en Fast X. Al jaren is hij dolgelukkig met zijn vriendin.. [Lees verder]

NieuwsFilm