Andrew Garfield reageert op "zijn terugkeer" in 'Spider-Man 4'

Andrew Garfield reageert op "zijn terugkeer" in 'Spider-Man 4'

De acteur zegt dat het niet waar is, maar dit klopt dit eigenlijk wel?

In Spider-Man: No Way Home staat Tom Hollands Peter Parker/Spider-Man er niet helemaal alleen voor. Hij wordt namelijk bijgestaan door de voormalige Spider-Men, gespeeld door Tobey Maguire en Andrew Garfield. Keert laatstgenoemde nu terug voor meer?

Garfield was in de ogen van diverse fans de grote smaakmaker van de Marvel-blockbuster. De nodige bioscoopgangers hopen sinds No Way Home dan ook dat Garfield op een of andere manier terugkeert. Hier laat de acteur zich nu zelf over uit.

Geheimzinnig
De acteur, die op dit moment zijn nieuwste project We Live In Time in het zonnetje aan het zetten is, liet tijdens een recent interview weten dat het niet meer is dan een gerucht. Zijn reactie was namelijk als volgt.

"Het internet is een grote plaats. Iedereen schrijft gewoon maar wat in de hoop 'clicks' te kunnen vergaren. Ik ben bang dat ze jullie dus voor de gek hebben gehouden, want er is geen nieuws over een Spider-Man 4 film met mij".

Leugentje?
De vraag is natuurlijk of Garfield hier eerlijk is of dat het gaat om een leugentje voor eigen bestwil. Marvel gaat altijd heel geheimzinnig te werk, zoals dat ook al het geval was voor No Way Home. Tijd zal zeggen of Garfield wederom te zien zal zijn als de geliefde Spidey.




NieuwsFilm