Ryan Gosling was "te dik" voor bekende fantasythriller, maar werd inspiratiebron voor Austin Butler

Ryan Gosling was "te dik" voor bekende fantasythriller, maar werd inspiratiebron voor Austin Butler

Ryan Gosling werd ontslagen vanwege miscommunicatie over zijn gewicht voor de film The Lovely Bones.

Het is moeilijk te geloven dat Ryan Gosling ooit te dik werd bevonden voor een rol, notabene door Peter Jackson die niet de slankste is. Het mooie aan het verhaal is, dat de ster uit Barbie een inspiratiebron werd voor Austin Butler.

Ryan zou de vader spelen in de grote fantasythriller The Lovely Bones uit 2009. De verwachtingen waren hoog gespannen. Een paar dagen voor de filmopnamen werd hij echter ontslagen door het team van Peter Jackson.

Niet goed begrepen
Ze bleken tussendoor niet goed met elkaar overlegd te hebben, waardoor ze elkaar verkeerd begrepen over de invulling van de rol. Ryan en Peter bleken namelijk van mening te verschillen over hoe de vader eruit moest zien.

Ryan vond zichzelf te jong om vader te spelen en dacht vervolgens aan een dikke man, dus kwam hij 30 kilogram aan voor de rol. Peter wilde echter een normaal postuur, dumpte Ryan en huurde vervolgens Mark Wahlberg in. Mojo Lists beschreef het rampzalige voorval in een Tiktok-video.

Vervelend en pijnlijk
Hoe vervelend en pijnlijk dat verhaal ook was: Austin Butler vertelde hier aan Variety dat hij het dieet van Ryan volgde voor Elvis. Austin moest in korte tijd veel aankomen om de oudere Elvis Presley te spelen. Dus nam hij net als Ryan veel ijs en donuts - en dat werkte.

@mojolists The Incident That Got Ryan Gosling Fired from The Lovely Bones #ryangosling ? original sound - MoreMojo


NieuwsFilm