Shia LaBeouf gefilmd tijdens ruzie in Schotse uitgaansbuurt

Shia LaBeouf gefilmd tijdens ruzie in Schotse uitgaansbuurt

Shia LaBeouf raakt wederom betrokken bij een opstootje terwijl hij in Edinburgh is.

Shia LaBeouf heeft een lange - heel lange - historie aan ruzies en vechtpartijen. Het maakt hem trouwens niet uit of hij een ruzie op een filmset uit moet vechten of op straat.

De acteur uit Transformers, The Peanut Butter Falcon en Megalopolis is een heethoofd en schrikt niet terug om iets ter plekke te regelen. Ondanks vele waarschuwingen verandert zijn gedrag niet.

Opnieuw opstootje
Daily Mail wist namelijk onlangs een filmpje te bemachtigen waarin te zien is dat de 38-jarige ster opnieuw bij een heus opstootje betrokken was. Shia LaBeouf kreeg woorden met een groep jongeren die hem hinderlijk volgen.

Daily Mail schreef erbij: "Hollywood-ster ShiaLaBeouf werd gefilmd in Edinburgh waar hij ruzie kreeg met een groep jongens voor een pub. Twee houden hem tegen. Hij is in Schotland omdat zijn vrouw Mia Goth Frankenstein aan het filmen is."

Alle begrip
Bij de reacties hadden mensen alle begrip voor de acteur. Iemand schreef dat iedereen inmiddels weet dat die kerel gewoon rust wil. Een ander zei dat het niet uitmaakt wie begon, maar dat hij voor Shia was.




NieuwsFilm