Gladgetrokken Kevin Costner (69) lijkt wel een wandelende Barbiepop

Gladgetrokken Kevin Costner (69) lijkt wel een wandelende Barbiepop

Kevin Costner en Susan Sarandon herenigd op filmfestival in Venetië, 36 jaar na "Bull Durham".

Kevin Costner en Susan Sarandon hadden een kleine reünie op het filmfestival in Venetië. Het is moeilijk te geloven dat zij 36 jaar geleden samen de film Bull Durham maakten, een sportcomedy.

Zoveel ouder zagen zij er niet uit op de foto's die Kevin Costner op zijn Instagram plaatste. Kevin is 69 en Susan is 77. De jaren lijken goed te zijn geweest voor hen. Beiden acteren nog. Zo is Kevin te zien in Horizon: An American Saga en Susan in The Fabulous Four.

Lange weg gewandeld
Maar waarschijnlijk gaven zij toe aan de druk voor de camera's. Beiden zien er gladgetrokken uit. Misschien hebben zij ingestemd met wat filler. Ook kan het zijn dat hun make-up-artists bedreven zijn in het wegwerken van rimpels en lijnen. Beiden lijken alleen nu wel wandelende Barbiepoppen.

Het regent complimenten bij het bericht. De 69-jarige acteur schreef erbij: "Er is niets leukers dan bij te praten met een oude vriend. Fijn je te zien, Susan. We hebben een lange weg bewandeld sinds Bull Durham."

Trots op hun doelen
Ook schreef hij: "Ik ben trots dat ik met Susan deel mag nemen aan het initiatief van Better World Fund. Zij vragen aandacht voor humanitaire doelen en duurzame ontwikkeling wereldwijd."


Ook interessant
De rijkste Nederlandse acteur is schatrijk en acteert al jaren niet meer
In Nederland lijken de bedragen in de filmindustrie iets lager te liggen dan in Hollywood. Toch kan een Hollandse acteur een prima inkomen hebben met... [Lees verder]

NieuwsFilm