De volgende klapper van Netflix heet 'The Shadow Strays' en verschijnt al heel snel

De volgende klapper van Netflix heet 'The Shadow Strays' en verschijnt al heel snel

De film The Shadow Strays is aangekondigd voor volgende maand en de eerste trailer is onthuld.

Vorige week ging er een ijzersterk ontvangen Original in première op Netflix. Volgende maand verschijnt er opnieuw een interessante film online, namelijk The Shadow Strays. Er wordt veel van de film verwacht.

Dit komt doordat de vorige film van regisseur Timo Tjahjanto op de Tomatometer op 91 procent staat. Met de Indonesische actiefilm The Big 4 trok hij de aandacht van Netflix.

The Shadow Strays
De actiefilm The Shadow Strays beleeft zijn wereldpremière op het Toronto International Film Festival dat tot zondag 15 september plaatsvindt. Netflix onthulde alvast de verschijningsdatum voor zijn kijkers: 17 oktober.

In The Shadow Strays is Codename 13, een 17-jarige huurmoordenaar, geschorst vanwege een mislukte missie in Japan. Ze ontmoet vervolgens de 11-jarige Monji, die zijn moeder verloor, en wil hem redden.

Eerste trailer
Belangrijke rollen zijn voor Aurora Ribero, Hana Malasan en Taskya Namya. De actiefilm heeft ook een eerste trailer gekregen, bekijk deze hieronder.


Overigens heeft Tjahjanto zijn ticket naar Hollywood al binnen. Hij werkt op dit moment aan Nobody 2 met Bob Odenkirk, Connie Nielsen en Sharon Stone.

Ook interessant
"Beste Netflix-film van 2024" wordt grijsgedraaid en staat gelijk aan kop in de top 10
De nieuwste originele Netflix-film heet Rebel Ridge en het is al enige tijd bekend dat de film het erg goed doet bij de critici. Eerder deze week... [Lees verder]

NieuwsFilm