Barry Keoghan over zijn mogelijke terugkeer als de Joker in 'The Batman: Part II'

Barry Keoghan over zijn mogelijke terugkeer als de Joker in 'The Batman: Part II'

Hij was kort te zien als 'The Clown Prince of Crime', maar komt er meer aan?

Regisseur Matt Reeves wist hoge ogen te gooien met zijn Batman-reboot, waarin Robert Pattinson te zien is als 'The Dark Knight'. Hij neemt het voornamelijk op tegen The Riddler, maar ook Joker duikt kort op. Keert hij eveneens terug voor het vervolg?

Op het einde van de blockbuster krijgen we heel even de nieuwe Joker te zien, die gespeeld wordt door Barry Keoghan, o.a. bekend van Dunkirk en The Banshees of Inersherin. Er komt een The Batman - Part II aan, waar de acteur zich nu kort over uitlaat.

Geheimzinnig
De acteur, die nog niet zo heel lang geleden hoge ogen wist te gooien in Saltburn, werd er tijdens een recent interview naar gevraagd. Zijn reactie was als volgt: "Jullie weten dat ik daar niet veel over kan zeggen".

"We zullen wel zien wat er gaat gebeuren. Ik vond het al een geweldige ervaring, maar ja, daar moet ik het voor nu bij laten. Ik mag er niks meer over vertellen!" Gezien hoe geheimzinnig Keoghan doet, lijkt hij wel terug te keren voor de sequel.

Meer
Veel hebben we nog niet gezien van Keoghan als Joker. Hij is maar heel kort in de blockbuster te zien en te horen, maar had eigenlijk een langere scène met Batman. Deze werd echter uit de film geknipt. Je kan deze hieronder alsnog terug zien.



NieuwsFilm