Groot nieuws voor fans: Marvel overweegt nu al 'Deadpool 4' na triomfantelijk succes van deel 3

Groot nieuws voor fans: Marvel overweegt nu al 'Deadpool 4' na triomfantelijk succes van deel 3

Kevin Feige zou al in gesprek zijn met de regisseur en de twee hoofdrolspelers.

Marvel heeft een monster hit te pakken met Deadpool & Wolverine. De blockbuster is een gigantische box-office kraker, waardoor er nu een gerucht de ronde doet dat er al nagedacht wordt over een vierde Deadpool-film.

Alleen al in Amerika heeft de superheldenfilm maar liefst meer dan 608 miljoen dollar opgehaald. Daarmee staat het op plek 15 in de best scorende films in de Verenigde Staten qua box-office cijfers. Naar verluidt ziet Kevin Feige een vierde Deadpool-blockbuster dan ook wel zitten.

Succes
Marvel had ook een groot succes nodig, want de laatste films en series van de superheldenstudio werden teleurstellend onthaald. The Marvels was het absolute dieptepunt en is de MCU-film met de laagste opbrengst.

Feige zou blijkbaar al contact hebben opgenomen met regisseur Shawn Levy en hoofdrolspelers Ryan Reynolds en Hugh Jackman om te kijken of de drie mannen interesse hebben in een nieuw avontuur.

Even wachten
Gezien de populariteit van de twee superhelden, zou dit goed mogelijk zijn. Mocht het van een vierde Deadpool-film komen, dan is de kans wel groot dat ze eerst op zullen duiken in de aanstaande Avengers-film, genaamd Secret Wars.




NieuwsFilm