Ben Affleck maakt al meer dan 25 jaar dezelfde fout in zijn relaties aldus Playboy Magazine

Ben Affleck maakt al meer dan 25 jaar dezelfde fout in zijn relaties aldus Playboy Magazine

Ben Affleck gaf 25 jaar geleden al toe geen geschikt relatiemateriaal te zijn en wil niet aan zichzelf werken omdat hij niet genoeg van een ander houden kan.

Ben Affleck blijkt al jaren te weten dat hij geen beste partner is voor wie dan ook - en Playboy Magazine legde dat vast.

Kort nadat Jennifer Lopez de echtscheidingspapieren indiende, dook een oud interview op van het beroemde blad. Ben Affleck vertelde 25 jaar geleden al aan Playboy dat hij geen geschikt relatiemateriaal is.

Hij is de schuldige
Dat wist hij dus al ver voor zijn eerste verloving met Jlo, zijn huwelijk met Jennifer Garner en zijn tweede huwelijk met Jlo. Tussendoor had hij vele liefjes als Gwyneth Paltrow en Ana de Armas. De acteur uit The Batman en Air vertelde in 1999 echter al aan Playboy dat hij vaak de schuldige is bij het verbreken van een relatie.

Hij zei als 27-jarige destijds in dat interview: "Het is logisch dat mijn ex-en pissed off zijn op mij. Het is niet dat ik een womanizer ben, of fysiek of psychologisch geweld gebruik ofzo. Het is alleen dat deze relaties niet goed eindigen."

Geen relatie willen
Ben zei ook: "Ik denk dat ik uit zo'n relatie wil. Als je in een relatie ontevreden of ongelukkig bent en niets zegt, en het niet meteen aanpakt, gaat het broeien en dat blijft zo. In plaats van dat te benoemen, ga ik erin mee. Tot ik iets doe of zeg en zij boos wordt."


Kennelijk is Ben Affleck weinig veranderd sindsdien, want zijn ex-en hebben onafhankelijk van elkaar gezegd dat Ben een moeilijke vent is. Meer volgt in de YouTube-video van E!News. De reacties bij die video's vinden hem hard, egocentrisch en ongevoelig. Het komt erop neer dat hij niet wil leren en dat hij niet genoeg van iemand houdt om te willen werken aan zichzelf en de relatie.

Ook interessant
Ben Affleck zal wel balen: Jennifer Lopez pakt uit op rode loper in weinig verhullende kleding
Ben Affleck en Jennifer Lopez waren ongetwijfeld hét Hollywoodstel van de afgelopen jaren. Recent werd duidelijk dat ze hun relatie voor... [Lees verder]

NieuwsFilm