Acteur viel bijna 10 kg af om het bed in te kunnen duiken met Daniel Craig

Acteur viel bijna 10 kg af om het bed in te kunnen duiken met Daniel Craig

De film "Queer" met Daniel Craig kreeg lovende reacties op het filmfestival in Venetië.

Op het filmfestival in Venetië werd de film Queer, over de homo-scène in de jaren 40, goed ontvangen. Naast Daniel Craig zijn ook Omar Apollo en Drew Starkey te zien. De beroemde James Bond-acteur bracht een hoop teweeg bij de andere twee acteurs.

De film bevat de meest expliciete homo-seks in tijden. Hier in gesprek met Interview Magazine vertelde Omar Apollo: "Ik ging op het soepdieet. Luca had niet gezegd dat ik af moest vallen, maar als je een seksscène hebt met Daniel Craig wil je niet achterblijven."

Platte buik
Hij vervolgde met: "Ik was prima qua gewicht en lengte, maar ik viel toch 10 kilogram af omdat ik in het scenario las dat mijn personage een platte, bruine buik heeft. Ik dacht: Verdorie, ik ben niet plat nu. Ik was op tournee met SZA en moest flink streng zijn."

Maar gelukkig maakte Daniel Craig de ervaring op de filmset fijn. Omar Apollo vertelde: "Ik vroeg aan hem hoe hij zich voelde als de camera's op hem gericht waren. Hij vertelde dat hij elke keer weer doodsbang is. Dat vond ik mooi om te horen."

Toch aankomen
Drew Starkey vertelde dat hij zich ook druk maakte om zijn uiterlijk. Hij viel zelfs 15 kilogram af voor de rol. Maar dat vond regisseur Luca Guadagnino iets te veel. Drew mocht weer wat aankomen. In de Tiktok-video van MTV UK wordt meer verteld.

@mtvuk Omar Apollo is getting real about the intimate scenes with Daniel Craig in new movie Queer ???? The film received an 11-minute standing ovation at the Venice Film Festival ? #omarapollo #danielcraig #queer #lgbt #lgbtqia #mtvceleb ? original sound - Stan :)


NieuwsFilm