Feest der herkenning in 'The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum': "Ik spring gelijk aan boord"

Feest der herkenning in 'The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum': "Ik spring gelijk aan boord"

Na Ian McKellen laat ook Orlando Bloom weten dat hij terug wil keren.

In 2023 werd bekend dat Warner Bros. aan de slag ging met nieuwe The Lord of the Rings-films en afgelopen mei werd duidelijk dat in 2026 de film Lord of the Rings: The Hunt for Gollum moet debuteren.

The Hunt for Gollum zorgt sowieso voor de terugkeer van Andy Serkis (Venom: Let There Be Carnage), die in de eerdere films van Peter Jackson het personage Sméagol/Gollum speelde. Serkis zal de film ook regisseren.

Meer grote namen?
Eerder liet Gandalf-acteur Ian McKellen weten dat hij interesse heeft om terug te keren voor zijn bekendste rol. En het lijkt erop dat er meer acteurs terug gaan keren voor de film. Een feest der herkenning wordt dus niet uitgesloten.

In gesprek met Variety liet Orlando Bloom weten dat hij graag terugkeert. "Oh man, die dingen zijn geweldig," zei Bloom, die Legolas speelde in de eerdere films. "Ik weet niet hoe ze de film gaan maken. Ik denk dat je met AI tegenwoordig vanalles kunt doen. Maar als Pete [Peter Jackson] zegt: spring, zeg ik: 'hoe hoog?' Ik bedoel, hij startte mijn carrière."

Met AI
"Ik weet echt niet wat ze van plan zijn," aldus Bloom. "Ik heb met Andy [Serkis] gesproken en hij zei dat ze aan het nadenken zijn over hoe ze ze het gaan doen. Ik dacht: 'Hoe zou het kunnen slagen?' En hij zei: 'Nou, met AI!' en ik dacht: 'Oh, oké!' Het was een behoorlijk magische tijd in mijn leven, en het is een van die dingen waar geen nadeel aan zit."


Lord of the Rings: The Hunt for Gollum verschijnt in 2026. Eind dit jaar verschijnt eerst The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim in de bioscopen.

Ook interessant
Eerste trailer voor 'The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim': nog dit jaar in de bioscoop
Binnenkort start op Prime Video het tweede seizoen van de wisselend ontvangen Lord of the Rings-serie The Rings of Power. Later dit jaar krijgen we... [Lees verder]

NieuwsFilm